Sommarguiden Stockholm 1
NY MATBAR PÅ STUREHOF Utvecklingen fortsätter hos
stans restaurangklassiker. Sturehofs nya matbar är en förlängning av restaurangens matmarknad och all mat tillagas i öppet kök framför ögonen på gästen. Menyn uppdateras ständigt utifrån säsong och utbud i samklang med matmarknaden, vilket möjliggör kreativa och innovativa rätter. Kökschef är Michael Larsson. Den nya matbaren på Sturehof skålas offentligt in den 13 juni. PREMIÄR FÖR NYA STRANDBRYGGAN Efter en totalrenovering har bryggan nylanserats med ett medelhavsinspirerat koncept. Den nya Strandbryggan har fått ett nytt ansikte samt en övervåning med utsikt över Strandvägen och Djurgården. Strandbryggan har sedan 1989 erbjudit båtuthyrning med tillhörande ölkafé och genom åren utvecklats till klassisk skärgårdskrog. Efter en totalrenovering tar nu Strandbryggan en helt ny form som modern medelhavsrestaurang. – Vi har länge märkt av behovet av denna typ av restaurang i området från våra gäster. En destination som serverar mat och dryck från morgon till kväll, med en härlig vibe i inredning och puls i musiken. Vår ambition är att våra gäster ska drömma sig bort till en varmare plats runt Medelhavet när de besöker oss, säger Johan Acar, Operations Manager på Mister French Gruppen. Strandbryggan har öppet måndag till söndag mellan 11-24. 58