Hemlagat Aktuellt, produkter, tips och intervjuer.
Hemlagat Bärdrömmar med Elsa Billgren Recept med h
allon, vinbär, jordgubbar och blåbär ger söta och salta drö
Hemlagat Super-Sandra Möt Sandra Mastio som med ti
den insåg att hon har superkrafter för matlagning.
Hemlagat Den perfekta pizzan Sandra delar med sig
av sina allra bästa pizzahemligheter
Hemlagat Midsommar, helt enkelt! Picknickgrill, bu
ffé med stora smaker i små portioner och en salt midsommard
Hemlagat Från fält till förpackning Följ med till
Punjab och hållbar odling av basmatiris. / Recept Vackert ceriserosa! Rödbetsgravade ägghalvor Ägghalvor är ett måste vid varje svensk högtid. Servera dem rödbetsgravade med krämig fyllning. 8 port / 30 min + marinering 6 ägg 3 dl vatten 1 inlagd rödbeta, plus lag 3 msk majonnäs 1 msk gräddfil 1 tsk dijonsenap några droppar tabasco salt ”Dilldust” 1 msk vardera av torkad dill, persilja och gräslök 1 tsk salt 1. Hårdkoka äggen och låt svalna. Skala och lägg dem hela i en snygg burk. Häll över vatten och en skalad, grovt skivad rödbeta. Låt stå över natten — det gör att äggen färgas snyggt cerise. 2. Nästa dag, dela äggen på mitten, ta ut gulorna och pressa genom en sil med hjälp av en sked. Mixa den pulveriserade äggulan med majonnäs, gräddfil, tabasco och dijonsenap. Smaka av med salt. 3. Stoppa röran i en sprits och pressa ut den i äggvitorna. Strö över "dilldusten” precis innan servering. 42 Hemlagat
Hemlagat Fantastiskt med fänkål I sallad, pasta el
ler grillad.