Nöjesnytt Helsingborg 1
Gåsamiddag: 11 och 12 November sittning kl 18-20
eller från 20:30 Större bokningar mottages mot beställning övriga dagar. Meny: Svartsoppa med krås, alternativt Kantarellsoppa Ugnsbakad Gås med Gräddsås, Brysselkål, Sockerstekt Potatis och Äppelklyftor med Gelé Skånsk Äppelkaka med hemmagjord Vaniljsås Jultallrik: 26-27/11 • 3-4/12 • 10-11/12 • Kl 18-20 eller från 20:30 Meny: 4 sorters Sill 1 ”Kall tallrik” med bl a, Pressylta, Julskinka, Gravad Lax, Ägg halva m.m 1 ”Varm tallrik” med bl a, Köttbullar, Prinskorvar, Janson m.m Gottebord med bl a, Ris á la Malta med saftsås, Godis, Ischoklad, Pepparkakor Dryckespaket: 2 Julöl 33cl 2 Snällerödssnapsar á 5cl Nyårsafton & NyårsCatering 5-rätters meny med fördrink, vinpaket, kaffe & avec samt Champagne till 12-slaget. Meny: Champagnedoftande Vit Sparris Soppa Hummer á la Provence Champagnesorbet Klassisk Wellington med Tryffeldoftande Rödvinsreduktion alt. Sjötunga Wallewska Hemmagjord Vaniljpannacotta med Halloncreme NyårsCatering: Meny: Champagnedoftande Vit Sparris Soppa Klassisk Wellington med Tryffeldoftande Rödvinsreduktion alt. Sjötunga Wallewska Hemmagjord Vaniljpannacotta med Halloncreme Hämtas mellan 13:00-15:00 på Nyårsafton. 399:- /person 495:- /person 199:- /person 495:- /person 1095:- /person