Loading...
Svensk Jakt Chefredaktören
Svensk Jakt Vildsvinsjakt
Svensk Jakt Ögonblicket
Svensk Jakt Från Svenska Jägareförbundet
Svensk Jakt Opinion
Svensk Jakt Riksnyheter
Svensk Jakt Älgjakt
Svensk Jakt I backspegeln
Svensk Jakt Frontmonterade termiska sikten
Svensk Jakt Nattjobb för viltet
Svensk Jakt Bygg ett jakttorn
Svensk Jakt Hur man blir en viltmagnet
Svensk Jakt Naturligt vis
Svensk Jakt Utsättning
Svensk Jakt Fråga veterinären
Svensk Jakt Hälgeserien
Svensk Jakt Sett & läst
Svensk Jakt Hälgekrysset
Svensk Jakt Utrustning
Svensk Jakt Vapen & skytte
Svensk Jakt Vapenutrustning
Svensk Jakt Frågor och svar om vapen
Svensk Jakt Från Svenska Jägareförbundet
Svensk Jakt Jaktbart vilt
Svensk Jakt Soltider
Svensk Jakt Viltsmak VILTSMAK » Viltstek för hela
veckan RECEPTET Första dagen äter du viltsteken nylagad med ugnsrostad ratatouille och färskpotatis. Blir det kött över? Här får du tips på hur du kan förvandla dina vilt rester till nya spännande vardagsrätter som räcker hela veckan. Tre resträtter med olika smaker: en rotfruktspytt, en asiatisk soppa och en macka. Recept på viltstek med ugnsrostad ratatouille och tre resträtter för den kommande veckan hittar du på nästa uppslag. FOTO: LENA RUNER SVENSK JAKT Nr 6 2021 93
Svensk Jakt Redaktionen
Svensk Jakt Regionalt Norrbotten & Västerbotten
Svensk Jakt Regionalt Jämtland & Västernorrland
Svensk Jakt Regionalt Dalarna & Gävleborg
Svensk Jakt Regionalt Värmland & Örebro
Svensk Jakt Regionalt Mälardalen & Gotland
Svensk Jakt Regionalt Västra Götaland
Svensk Jakt Regionalt Sydost
Svensk Jakt Regionalt Halland & Skåne
Svensk Jakt Bernts betraktelser
Svensk Jakt Nästa nummer