Buffé 1
Buffé Five spice butterfly chicken
Buffé LAX MED MYCKET SMAK Grillad laxsida med inge
fära och lime- honung
Buffé MATIG SALLAD Sött, salt och syrligt i försom
marens godaste sallad.
Buffé Virgin Mary-glass
PLOCKMAT BBQ DRUMSTICKS MED BLUE CHEESEDIPP OCH P
EKANKRISP 10 STYCKEN / UNDER 45 MIN INGREDIENSER 1 msk vetemjöl 1 ½ msk paprikapulver 1 tsk rökt paprikapulver 2 tsk vitlökspulver 2 tsk chilipulver 1 ½ tsk salt 10 kycklingben 50 g smör 3 msk flytande honung 1 dl pecannötter 140 g ädelost 1 dl gräddfil ½ dl majonnäs salt, svartpeppar GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 225°C. 2. Blanda mjöl, kryddor och salt i en bunke. Blanda kycklingbenen ordentligt med kryddblandningen. 3. Lägg kycklingbenen på en plåt med bakplåtspapper. Sätt in i mitten av ugnen först ca 15 minuter. 4. Smält smöret och blanda i honungen. Pensla kycklingen med smöret runt om. 5. Sätt in i ugnen ytterligare ca 15 minuter eller tills kycklingen har innertemperatur 82°C inne vid benet. Vänd kycklingen efter halva tiden. 6. Hacka nötterna. Mixa ädelost, gräddfil och majonnäs slätt, krydda med 2 krm salt och 2 krm peppar. Toppa med nötterna. 7. Servera drumsticks och dipp på en plåt eller ett fat. BYT UT För en tjockare dipp, byt ut gräddfil mot crème fraiche. CHILI CHEESE PADRON 24 STYCKEN / 30 MIN INGREDIENSER 1 msk inlagd jalapeño 1 förp färskost, grillad paprika à 175 g 1 dl riven cheddar 1 engångsspritspåse 12 pimiento de padron ½ dl panko GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 225°C. 2. Hacka jalapeñon fint och blanda med färskosten och cheddarosten. Lägg ostkrämen i spritspåsen. 3. Dela och kärna ur pimienton och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Fyll med ostkräm och strö över panko. 4. Gratinera i mitten av ugnen ca 10 minuter eller tills de fått fin färg. 5. Låt svalna något och servera. TIPS Vill du ha (mycket) mer hetta på dina chili cheese, byt ut pimienton mot färsk jalapeño. 31 BUFFÉ #05/2025
Buffé GLASSBISKVI Oemotståndligt goda, så ladda fr
ysen inför sommaren!