Loading...
Friluftsliv Ledare
Friluftsliv Friluftsnytt
Friluftsliv Ögonblicket
Friluftsliv Ulrika Bylander
Friluftsliv Tyst paddling
Friluftsliv Äventyr med extra omtanke
kunskap //ledarskap Tortillas med grönsaker och b
acon/svamp Ingredienser 2 portioner VEGETARISKT: 3 dl skivad svamp KÖTT: 8 skivor bacon GRÖNSAKSRÖRA 2 stora tomater 1 röd eller grön paprika 2 msk tomatpuré 2 krm salt 1 krm svartpeppar 2 msk olja att steka i 4 stora majstortillas (eller glutenfria tortillas) Gör så här: 1. VEGETARISKT: Stek 3 dl skivad svamp i olja på medelvärme. Salta och lägg åt sidan. 1. KÖTT: Stek 8 skivor bacon knaprigt – lägg åt sidan och skär i bitar 2. Stek paprikan i samma panna, vänd ner tomaterna, salta och peppra, blanda i tomatpurén. 3. Fortsätt stek tills mycket av vätskan gått ur, smaka av. 4. Lägg en fjärdedel av röran på tortillabrödet, toppa med svamp/bacon. 5. Vik ihop. det florerar även myter och missuppfattningar, säger Åsa Jonsson. Och Louise Hammerin håller med. – Det finns mycket vi kan göra för att ledare ska bli tryggare i sin kunskap. Och med en receptbank kan vi erbjuda samma mat till alla så att vi slipper skilja ut dem som inte kan äta vissa saker, säger hon, och tillägger: – Jag hoppas våra lokalavdelningar ska fortsätta samarbetet med Astmaoch Allergiförbundet, för de finns ju också i hela landet. Verka för folkhälsan Att Friluftsfrämjandet ska vara till för alla är något som ligger djupt förankrat i föreningens stadgar och kultur. Men det finns alltid saker att förbättra‚ och de båda projekten ”Rätten till friluftsliv” friluftsliv#3–2019 37
Friluftsliv Strövare på tur
Friluftsliv Gröna bandet
Friluftsliv Välj rätt tält
Friluftsliv Svamplycka
Friluftsliv Test av overaller
Friluftsliv Blå ledare
Friluftsliv Landet runt
Friluftsliv Bäst i Sifo
Friluftsliv Sista ordet