NG Gbg 1
Chefredaktör till Djungeltrumman Vi letar efter e
n ny chefredaktör som kan leda utvecklingen av och det dagliga arbetet med Djungeltrumman. Du ska ha tidigare erfarenhet från redaktionellt arbete, gärna både inom print och online. Som chefredaktör ansvarar du för allt redaktionellt material som publiceras via Djungeltrummans kanaler. Du bör ha god kännedom om vår målgrupp, unga vuxna i Göteborg, samt om våra bevakningsområden inom staden. Vi letar efter en effektiv, pålitlig och idérik journalist som inte rädd för att jobba hårt. Vi driver en liten verksamhet där alla delar jobbar i tätt samarbete och hjälps åt för att nå utsatta mål. Det är viktigt att du trivs med att jobba i en miljö där alla ramar inte alltid är satta och där det mesta går undan. Du behöver kunna fatta snabba beslut som du sedan kan stå för. Kunskap inom organisationsutveckling, ekonomi/administration är meriterande. Djungeltrummans kontor ligger centralt i Göteborg. Tillträde: 1 mars eller enligt överenskommelse. Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en provanställning på sex månader till att börja med. Lön: Enligt överenskommelse. Skicka personligt brev, CV och referenser till Nöjesguidens chefredaktör Jenny Nordlander, jenny.nordlander@ng.se, senast den 15 februari. Läs gärna mer på www.djungeltrumman.se SVENSK KLASSIKER PÅ KUNGSTORGET Biff Rydberg - en lyxig Pyttipanna - serverades första gången runt mitten av 1800-talet på Hotell Rydberg i Stockholm. Vår populära variant lagas på oxfilé, potatis samt lök som tärnas och steks var för sig. Den kommer slutligen med senapscrème toppad med rå äggula. Rydbergen smakar utmärkt ihop med en ekologisk Melleruds Ale. FÖR BOKNING VÄNLIGEN RING ELLER MAILA WWW.KUNGSTORGET.COM / 031-139290 / KUNGSTORGET 7 MÅN 11:30-22 / TIS - TOR 11:30-22:30 / FRE - LÖR 11:30-01 / SÖN 11:30-19 Kan höjden av mänsklig lycka möjligen bestå i största möjliga inordning? Av MICHEL HOUELLEBECQ Regi EMIL GRAFFMAN Med FREDRIK EVERS Biljetter 031 708 71 00 www.stadsteatern.goteborg.se Välkommen in.