Hemlagat Aktuellt, produkter, tips och intervjuer.
Hemlagat Snabbfixat Sista-minuten-skafferi.
Hemlagat Spisa med Lisa Välkommen ut i Lisas kök!
Hemlagat Fridas matkärlek Frida Ronge inspirerar o
ss till nordiskjapansk mat.
Hemlagat Bästa grilltipsen Från rub till efterglöd
.
Hemlagat Midsommarmixat Klassiskt med ny fräschör.
Hemlagat Sött med finess Galette, glass & annat sö
tt som toppar sommaren.
ca 18 st / ca 45 min + 1 tim i kylskåp Chokladsme
t 3 00 g mörk choklad av god kvalitet 200 g smör 2 dl strösocker 4 ägg 3 1/2 dl vetemjöl 1 tsk vaniljsocker Cream cheese-smet 200 g cream cheese 1/2 dl socker 1 ägg 1 msk vetemjöl c a 200 g urkärnade körsbär, färska eller frysta 1. Värm ugnen till 175 grader hushållsugn, varmluft 160 grader. Smörj och mjöla en ugnsform, ca 20 x 30 cm. 2. Chokladsmet: Smält choklad och smör i en skål över vattenbad. Vispa socker och ägg ljust och poröst. Rör i den smälta chokladen och smöret och tillsätt mjöl och vaniljsocker. Blanda till en slät smet. 3. Cream cheese-smet: Vispa i en separat skål ihop cream cheese, socker och ägg. Sikta ner vetemjölet. Häll först chokladsmeten i formen, sedan cream cheese-smeten. Dra med en kniv några tag i smeten så att de blandas lätt. 4. Körsbär: Avsluta med att försiktigt trycka ner körsbären över hela ytan. 5. Grädda i ugnen i 20 minuter. Låt svalna på ett galler och ställ in i kylskåp i minst 1 timme. Skär sedan i rutor. Marmorerade brownies med cream cheese & körsbär En smakfull klassiker med tyngd — inspirerad av den som du kan beställa på amerikanska, klassiska diners. Fyllig ska den vara, och med ”cherry on top”. 46 Hemlagat
Hemlagat Sommardrinken Rabarber i glaset, tack!