Loading...
Friluftsliv Ledare
Friluftsliv Friluftsnytt
Friluftsliv Carl Lundberg
Friluftsliv Linda Staaf
Friluftsliv Beredd på kris
Friluftsliv Bästa tipsen inför skridskosäsongen
Friluftsliv Bästa tipsen inför skidsäsongen
Friluftsliv Test av jackor
Friluftsliv Från skräp till guld
Friluftsliv Barnslig mat
SM i utomhusmatlagning SM i utomhusmatlagning arr
angerades för första gången 2016. Sedan dess har tävlingen vuxit och i årets mästerskap var det sex deltävlingar på olika orter i Sverige och en final som gick av stapeln på Billingen i Skövde den 15 september. Med tävlingen vill man lyfta intresset för utomhusmatlagning och uteliv samt lokala råvaru- och livsmedelsproducenter som finns i området. Tävlingen är publikvänlig med en konferencier som lotsar och engagerar publiken genom tävlingens moment och fortlöpande intervjuar de tävlande lagen. Killarnas meny i SM FÖRRÄTT: Ölbrässerad oxbringa med svartrökt sidfläsk, eldfängd purjolök och kantareller. Serveras på grönkålsbädd och toppas med äppelreduktion och äppelcideremulsion. VARMRÄTT: Halstrad regnbåge med glödbakade rotsaker, pumpapuré, björkvedsrökt äppelgräddsås. Toppat med syrad tusensköna. DESSERT: Honungskaka med krikonkompott, älgörtsgrädde och rostade hasselnötter. 62 friluftsliv#4–2019
Friluftsliv Bli skidlärare
Friluftsliv Blå ledare
Friluftsliv Landet runt
Friluftsliv Sista ordet