Öl & Whisky 1
KRUBB Maten på mässan Nedan presenterar vi olika
alternativ till god mat som finns under mässan. Vi har såklart även ett café där du kan ta en kaffepaus med ett litet smörrebröd eller en räkmacka. Trucken Streetfood Texas Chili Pulled beef på långkokt högrev serveras med nachos ostsås rödlök och majs, toppas med jalapenos och gräddfil. Pulled Beef Pulled beef på högrev serveras i briochebröd med coleslaw och chilimajonäs, riven ost, picklad rödlök Carnitas Pulled pork långkokt i coca-cola serveras på tortilla med het mangosalsa och guacamole Halloumiburgare Friterad Halloumi serveras i briochebröd med guacamole, blandsallad, pico de gallo, chipotlemajonäs och picklad rödlök. Nachos med guacamoledipp Conventums Café och Restaurang I cafét på golvet så serveras det ordinarie utbudet med lite lättare förtäring: Charkbricka. Räksmörgås Caesarsallad med räkor eller kyckling 12 conventum.se/noje I restaurangen på övervåningen serveras: Slottskällarens caesarsallad med klassiska ingredienser, med kyckling eller räkor Högrevsgryta med potatispuréer toppat med rökt sidfläsk Vegetarisk rätt, ej bestämt vilken vid tryck Hamburgerbruket Hamburgerbruket serverar gourmetburgare till vettiga priser. Här förenas hantverk, matlagning och kärleken till riktigt grymma burgare. Dessutom går det fort att få maten. Som snabbmat, fast godare. Vi kommer att servera vår klassiker Bruket med originaldressing, emmentalerost, bacon, tomat och sallad. Vegetariskt alternativ: Osten från Ön, friterad halloumiburgare med coleslawdressing, tomat, sallad och kräm på soltorkade tomater. Beerdinner med Johan Aronsson från Elite Stora Hotellet Klockan 19.00, fredag 25 november. Det kommer att serveras öl i olika former och smaker för att passa denna meny. Amuse-bouche Ostron, vinäger, lök, gurka (på saltbrickor med två olika dressingar. 2st/p.) Förrätt Gröna ärter, äpple, rökt fläsksida, palsternacka Första varmrätten Eld, Hjälmargös, pumpa, svartkål, laxrom Sandefjordssås, fräst pumpa-löksvartkål, potatispuré Andra varmrätten Ren, grönkål, kantarell, potatis, björnbär Renytterfilé, potatisfondant, sötsur björnbärssås, smörstekta kantareller-lök-grönkål, potatisfondant Efterrätt Choklad, dulce de leche, bär (chokladmoussetårta, kolasås, färska bär) Det kommer serveras olika sorters öl från våra utställare på mässan till maten, detta ingår. Maten är gluten- och laktosfri. Pris: 800 kr/pp inkl. entré, provningsglas och garderob. Max 30 platser. Menyn bokas via pyrre.lindqvist@conventum.se