Glutenfri sortimentsbroschyr konsument 2021 1
Recept 4 portioner Fish tacos med fi skpinnar och
picklad rödlök En enkel och snabb variant på fi sh tacos, där vi låter frysta fi skpinnar ta huvudrollen! Smart, snabbt och gott. Snabbpicklad rödlök, guacamole och groddar gör fi skpinnarna sällskap i tortillabröden. Ingredienser • 1 rödlök • 2 msk färskpressad limejuice • 2 avokado • 2 krm salt • 2 krm svartpeppar • 450 g glutenfria fi skpinnar • 8 små glutenfria tortillabröd • 2 dl bön- eller alfalfagroddar Tillbehör • gräddfi l • koriander • srirachasås (het chilisås) Så här gör du: 1. Skiva rödlöken tunt och blanda med hälften av limejuicen. 2. Dela, kärna ur och gröp ut avokadon. Mosa med en ga el tillsammans med resten av limejuicen, salt och peppar. 3. Stek fi skpinnarna och värm bröden. Servera fi skpinnarna i bröden tillsammans med avokado, rödlök och groddar. 4. Tillbehör: Toppa med gräddfi l, koriander och sriracha. 8 Glutenfritt sortiment – 2021