Loading...
TIDNINGEN TILLVÄXT 1
TIDNINGEN TILLVÄXT Höga priser i ett allt hetare E
uropa
TIDNINGEN TILLVÄXT Biokol i krukan ska ge en bra s
tart
TIDNINGEN TILLVÄXT Ärter och bönor kan rädda värld
en
TIDNINGEN TILLVÄXT Projektchef Christin Rappe om v
iljan att utveckla
TIDNINGEN TILLVÄXT Stf chef Handelsbanken på Öland
TIDNINGEN TILLVÄXT 481 600 hektar vete odlas i Sve
rige
TIDNINGEN TILLVÄXT Potatis är hans favorit
Stefan Ekengren vill att arbetsmiljön i restauran
gköket ska vara öppen, tillåtande och inkluderande. röda tråden mellan den där killen som älskade skolmaten i Jakobsberg till mannen som numera åker varje dag mellan Hantverket och huset i Örsundsbro mellan Enköping och Uppsala. Han berättar om sitt patos, om den ilska och uppväxtvrede han alltid burit på. – Men jag har på något sätt lyckas kanalisera det genom att jag vill göra något äkta, det jag själv älskar. Min vrede har väl bland annat riktats mot Under arbetet med boken besökte jag potatisodlare på Gotland och lärde mig massor. det jag tyckt varit motsatsen till äkta. Mycket i restaurangbranschen vad gäller matutbud och själva måltiden har jag tyckt varit påklistrat. Stefan Ekengren kommer in på personalpolitik, arbetsmiljö och kulturen som råder på en arbetsplats, i det här fallet ett restaurangkök. – Jag vill att det ska vara öppet, tillåtande och inkluderande. För att jag själv har hatat när jag inte har blivit inkluderad. Jag inser ju att om jag inte hade haft en sån vilja som jag har så hade jag hoppat av. Då hade jag inte hållit på med det här. Det är så många som inte pallar, som försvinner till annat. De blir nertryckta och får inte komma fram. Han berättar om hur han under Tillväxt 19 >
TIDNINGEN TILLVÄXT Många gör affärer i städerna
TIDNINGEN TILLVÄXT Tjurarna ger identitet och puls
till gården
TIDNINGEN TILLVÄXT Elnätet ska byggas ut för 100 m
iljarder kronor
TIDNINGEN TILLVÄXT Mycket att tänka på vid arvskif
te