Maxikökets Broschyr 1
Maxiköket tipsar v 27 Svinntips! Prosciutton är g
od att toppa på t ex en pizza bianco eller varför inte göra en extra lyxig carbonara med lite smak av tryffel. Bön- och olivsallad med bulgur och prosciutto 4 portioner bulgur 1 förp (à 150 g) Apetina vitost 1 förp (300 g) Rydbergs Medelhavsbön & olivsallad 300g 1 förp (140 g) kålmix (grönkål, röd och vit spetskål) 65 g mâchesallad 1 1/2 dl rostade solroskärnor 2 förp (à 100 g) ICA Prosciutto crudo med tryffel 4 skivor surdegsbröd 1. 2. 3. 4 portioner Medel Tillagningstid: 30 minuter Koka bulgurn enligt anvisningen på förpackningen. Smula vitosten. Blanda bulgur, bön- och olivsallad, kålmix och mâchesallad. 4. Vänd i vitosten och toppa med solroskärnorna. 5. Servera salladen med prosciutto och bröd.