Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7 Hemligheten Ett hett tips: För att gö
ra en krämig pizza med spröda kanter och lagom tuggmotstånd, krävs kunskap och det rätta arvegodset i sten. När kökschefen Giancarlos, på Ristorante Caminetto i Spoleto, bakar sina pizzor, gör han det på det gamla beprövade sättet, över öppen eld i stenugn. Ugnen har använts i generationer till allt bröd- och pizzabak. När Giancarlos arbetat färdigt degen, täcker han den runda, tunna degytan med härliga, färska råvaror som tomater, skinka och skivade champinjoner. Doftande örtkryddor och rikligt med grovriven ost ger fyllningen rätt konsistens och smak. Vi är på god , J är elden! väg mot en kulinarisk upplevelse. Men utan stenugn, ingen godkänd pizza. i fauMTi f Bara det bästa är gott nog för vår eldige pizzabagare. Nu behöver du inte åka ända till Italien för att få din pizza bakad med den rätta glöden. ICA-handlarna har tagit fram två sorters 350g pizzor, som d u finner i våra frysdiskar. Välj den med spännande ostfylli g eller 1 n n den med färsk skinka, svamp och tomatfyllning. Bägge är lika välgjorda och goda. Dom är ju bakade i stenugn. Som traditionen bjuder. Buon appetito! Tre Formaggi på pizzabagarens Al Prosciutto på pizzabagarens eFunghi vis. ICA PIZZA PA PIZZABAGARENS VIS handlarna
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16