KonferensVärlden 1
KonferensVärlden Mötesnytt med en touch av jul
KonferensVärlden Moderna möten med historiska ving
slag
KonferensVärlden ”Jag är den som driver loket fram
åt”
KonferensVärlden Avskilda möten för ökad effektivi
tet och gemenskap
KonferensVärlden Höj mysfaktorn på kontoret
KonferensVärlden Event kalender 2024
KonferensVärlden Talarnas – hållbara talarbyrån av
och med talare
KonferensVärlden Köksmästarnas festliga recept
Mat & Dryck Restaurant ONE, Hotel Riverton Potati
s och rotsellerirösti med chilirostad pumpa, edamame yoghurtcrème, svamp och mangoldragu samt fetaost Ett recept av köksmästare Andreas Rolk och Souschef Madeleine Finn RECEPT 4 PERSONER 1 ST ROTSELLERI 2 ST BAKPOTATIS 0,5 ST BUTTERNUTPUMPA 200 GR EDAMAMEBÖNOR 2 MSK YOGHURT (AVHÄNGD) 1 KRM KUMMIN 1 KRM CHILIFLAKES 200 GR CHAMPINJONER 100 GR MANGOLD 100 GR SPENAT 100 GR RUCOLA 200 GR FETAOST Gör så här Skala och riv potatis och rotselleri, salta, krama ur, forma och stek gyllenbruna. Baka klart i en 160 grader varm ugn. Skala och dela pumpan, rosta i ugnen på 180 grader samt krydda upp med chili, salt och honung. Mixa edamamebönorna slätt med lite olja, tillsätt yoghurt och kummin samt salt och peppar. Skiva svampen och strimla mangold, stek i smör och krydda upp med salt och peppar. Lägg upp på en tallrik och toppa med rucola, spenat och riven fetaost. 57