KonferensVärlden 1
KonferensVärlden Mötesnytt med en touch av jul
KonferensVärlden Moderna möten med historiska ving
slag
KonferensVärlden ”Jag är den som driver loket fram
åt”
KonferensVärlden Avskilda möten för ökad effektivi
tet och gemenskap
KonferensVärlden Höj mysfaktorn på kontoret
KonferensVärlden Event kalender 2024
KonferensVärlden Talarnas – hållbara talarbyrån av
och med talare
KonferensVärlden Köksmästarnas festliga recept
Mat & Dryck ProfilHotels Nacka Angelinis potatiss
allad Ett recept av köksmästare Patrick Hedlund INGREDIENSER 5 PERSONER 0,5 KG NYPOTATIS 1 DL SYLTLÖK 1 DL CORNICHONER 2 MSK PICKLADE SENAPSFRÖN 1 CHILI SKAL FRÅN 1 CITRON 1 MSK TORKAD OREGANO 2 DL TOMATVINAIGRETTE FLINGSALT NYMALD SVARTPEPPAR TOPPING PICKLAD RÖDLÖK RÄDISOR RUCCOLA TOMATVINAIGRETTE DIJONSENAP HONUNG SESAMOLJA INGEFÄRA CHILI CITRONJUICE APELSINSKAL VITVINSVINÄGER JAPANSK SOJA TOMAT RAPSOLJA GÖR så här: Skrubba och koka nypotatisen i lättsaltat vatten med en dillkvist. Koka senapsfrön i 5 minuter, kyl ner och lägg dem i en 1,2,3 lag. Finskiva rödlök och lägg den i en 1,2,3 lag. Grovhacka cornichonerna. Blanda potatis, syltlök, cornichoner, senapsfrö, chili, citronskal, oregano, tomatvinaigrette, flingsalt, svartpeppar. Toppa sedan med picklad rödlök, hackad ruccola och tunt skivade rädisor. 58