Nolltretton 1
SNABBA TILLTUGG med sommarfeeling Text: Lina Norr
bom Ericson/Rebecca Andersson Foto: Lina Norrbom Ericson Salt & Honey Purplesmash ”Sött, salt och friskt på en och samma gång” Honungsmelon, proscuittoskinka, myntablad Skär melonen i kuber och trä på tandpetare varvat med proscuitto och myntablad. ”Färgklick till den modige som vågar utmana smaklökarna” Crostini, chevréost, naturell färskost, blåbär, myntablad Mosa blåbär och blanda ihop med chevréost och färskost. Lägg röran på crostinis och toppa med hackad mynta och blåbär Seaexplosion ”Fräscht och syrligt med en smak av havet” Crostini, gräddfil, räkor, rödlök, citron, dill Dutta gräddfil på crostinis och dekorera med räkor, hackad rödlök, citronskiva och dill Oneminute Summerfresh ”När du får oväntat besök och vill imponera snabbt” Valfri salami i större skivor, naturell färskost, oliver med pimiento Bre färskosten på salamiskivorna och rulla omsorgsfullt skivorna var för sig och sätt en tandpetare i varje rulle och trä på en oliv. Mums! 34 NOLLTRETTON ”Släcker törsten och stärker saltbalansen – ett måste på sommaren” Vattenmelon, fetaost, citronmeliss Skär melonen och fetaosten i kuber och varva på spett med doftande citronmeliss som du också vackert dekorerar med. Horseradish ”En matig minicanapé med en touch av pepparrot” Kavring, färskost med pepparrot, kallrökt lax, citron, dill Dela kavringen i trekanter och bre på färskosten, dekorera med lax, citronskiva och dill