Maxikökets Broschyr 1
Maxiköket tipsar v 36 Svinntips! Servera schnitze
ln senare i veckan som en tonkatsu! Tonkatsu är en japansk schnitzel som är Vegopiccata milanese med tomatpasta 2 vitlöksklyftor 2 schalottenlökar 1 msk torkad oregano 2 msk olivolja 2 msk balsamvinäger 1 burk (à 400 g) Mutti finkrossade tomater 1 dl vatten 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar 4 portioner Zeta pasta 1 förp (à 720 g) Hälsans kök fryst vegetarisk schnitzel 300 g frysta haricots verts 100 g parmesan 65 g babyspenat 4 portioner Medel Tid: 40 minuter god att servera med cole slaw, ris och en sojasås. 1. Tina haricots vertsen. 2. Sätt ugnen på 200°C. 3. Sätt på en kastrull med vatten till pastan. 4. Skala och hacka vitlök och lök. 5. Fräs lök, vitlök och oregano i olivoljan i en kastrull ca 2 minuter. 6. Tillsätt balsamvinäger, tomater, vatten, salt och svartpeppar och sjud utan lock i 8-10 minuter. 7. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen, men 1 minut kortare. 8. Lägg schnitzeln i en ugnsform och tillaga i ugnen enligt anvisningen på förpackningen. 9. Dela bönorna på hälften. Riv osten. 10. Rör ner bönor, babyspenat och pastan i tomatsåsen och värm ytterligare 1 minut. 11. Servera schnitzeln med pastan och toppa med osten.