Buffé 1
GRISEN ALLA TALAR OM. Köp hem Svensk Rapsgris, en
helt naturlig nyhet. Vi har valt att ge våra grisar kallpressad, svensk rapsolja i deras foder vilket ger ett fläskkött som är både saftigare och smakrikare än vanligt fläskkött. Vårt nya, unika sortiment innehåller allt från bacon till fläskfilé. Prova gärna vårt recept på små pizzor, perfekta att bjuda på som förrätt eller tilltugg. Fler recept hittar du i din butik! RAPSPIZZA 2 dl vatten, ljummet, 30–32° 1 msk olivolja 1/2 tsk salt 25 g jäst 1 tsk torkad oregano 5 dl vetemjöl 2 dl chilisås 200 g riven ost, smakrik Topping: Strimlad stekt bacon, tunt klyftad rödlök, valfri bbq-sås Blanda ihop vatten, olivolja och salt. Smula i jästen och oregano, rör tills jästen löst upp sig. Arbeta in mjölet tills det blir en smidig deg. Kavla ut degen och stansa ut pizzor i önskad storlek. Pensla på chilisås och strö över ost. Grädda i mitten av ugn på 250° i ca 3–4 minuter. Ta ut och låt svalna lite. Vänd ihop bacon med rödlök och bbq-sås. Lägg på pizzor och grädda ytterligare 4–5 minuter på 225°. Ta ut och servera som snacks.