Produktkatalog Foodservice 1
Vit fiber 100935 Fusilli Vit Fiber 102278 Gemelli
Vit Fiber KRAV Vikt: 6 kg (ca 60 portioner) Ingredienser: mjöl av durumvete, vetefiber (3 %). Fri från ägg Koktid: 7–8 minuter. Vikt: 7 kg (ca 70 portioner) Ingredienser: mjöl av ekologiskt odlat durumvete, vetefiber (3 %). Fri från ägg Koktid: 7–8 minuter. 101124 Gemelli Vit Fiber Vikt: 7 kg (ca 70 portioner) Ingredienser: mjöl av durumvete, vetefiber (3 %). Fri från ägg Koktid: 7–8 minuter. SE-EKO-01 GLUTEN* JA SELLERI – ÄGG – SENAP – FISK – JORDNÖTTER – – SOJA – SESAMFRÖN SVAVELDIOXID/SULFIT*** KRÄFTDJUR – – MJÖLK – LUPIN – NÖTTER** – BLÖTDJUR – GLUTEN* JA SELLERI – ÄGG – SENAP – FISK – JORDNÖTTER – – SOJA – – EU-/ icke EU jordbruk MJÖLK – SESAMFRÖN SVAVELDIOXID/SULFIT*** KRÄFTDJUR – LUPIN – NÖTTER** – BLÖTDJUR – GLUTEN* JA SELLERI – ÄGG – SENAP – FISK – JORDNÖTTER – – SOJA – SESAMFRÖN SVAVELDIOXID/SULFIT*** KRÄFTDJUR – – MJÖLK – LUPIN – NÖTTER** – BLÖTDJUR – 101483 Penne Vit Fiber 101641 Cellentani Vit Fiber Vikt: 6 kg (ca 60 portioner) Ingredienser: mjöl av durumvete, vetefiber (3 %). Fri från ägg Koktid: 8–9 minuter. Vikt: 5 kg (ca 50 portioner) Ingredienser: mjöl av durumvete, vetefiber. (3 %) Fri från ägg Koktid: 7–8 minuter. 102026 Cellentani Vit Fiber KRAV Vikt: 5 kg (ca 50 portioner) Ingredienser: mjöl av durumvete*, vetefiber (3 %). *KRAV-ekologisk ingrediens. KRAV-certifiering: KIWA Fri från ägg Koktid: 7–8 minuter. SE-EKO-01 GLUTEN* JA SELLERI – ÄGG – SENAP – FISK – JORDNÖTTER – – SOJA – SESAMFRÖN SVAVELDIOXID/SULFIT*** KRÄFTDJUR – – MJÖLK – LUPIN – NÖTTER** – BLÖTDJUR – GLUTEN* JA SELLERI – ÄGG – SENAP – FISK – JORDNÖTTER – – SOJA – SESAMFRÖN SVAVELDIOXID/SULFIT*** KRÄFTDJUR – – MJÖLK – LUPIN – NÖTTER** – BLÖTDJUR – GLUTEN* JA SELLERI – ÄGG – SENAP – FISK – JORDNÖTTER – – SOJA – – EU-/ icke EU jordbruk MJÖLK – SESAMFRÖN SVAVELDIOXID/SULFIT*** KRÄFTDJUR – LUPIN – NÖTTER** – BLÖTDJUR – 14 Kungsörnen/Kolonial Produktsammansättningen kan ändras. Läs alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. www.cerealiafoodservice.se *Spannmål som innehåller gluten, ** Nötter (Nötter, mandel), ***Svaveldioxid och sulfit i konc > 10 mg/kg Pasta