Produktkatalog Foodservice 1
Blandningar & Baser Ingredienser FRANSKBRÖD 14203
0 – Säck 10 kg Vetemjöl, salt, rapsolja, socker, druvsocker, emulgeringsmedel (E472e), maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas). PANE ITALIA 142020 – Säck 10 kg Vetemjöl, durumvetemjöl, salt, druvsocker, emulgeringsmedel (E472e), maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas). FIN FORM VETE 142024 – Säck 10 kg Vetemjöl, fullkornsmjöl av vete, linfrö, veteflingor, puffade rågkärnor, rapsolja, solroskärnor, socker, salt, rågmalt, vetegluten, maltmjöl av vete, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas). Andel vete 83 %. VETEPLUS MATBRÖDSBAS 142029 – Säck 10 kg Vetemjöl, salt, rapsolja, socker, druvsocker, emulgeringsmedel (E472e), maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas). Andel vete 93 %. FIN FORM RÅG 142018 – Säck 10 kg Vetemjöl, fullkornsmjöl av råg, valsade rågkärnor, fullkornsmjöl av vete, linfrö, vetegluten, rapsolja, rågmalt, salt, solroskärnor, surdegspulver av råg, druvsocker, emulgeringsmedel (E472e), maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas). Andel råg 30 %. DANNERÅGEN 142045 – Säck 10 kg Vetemjöl, fullkornsmjöl av råg, rågkli, surdegspulver av råg, salt, rapsolja, rågskållning, vete skållning, kornmaltextrakt, vetemalt, maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Andel råg 40 %. RÅGPLUS MATBRÖDSBAS 142042 – Säck 10 kg Siktat rågmjöl, salt, rapsolja, socker, vetegluten, vetemjöl, rågmalt, surdegspulver av råg, veteskållning, druvsocker, emulgeringsmedel (E472e), kornmaltextrakt, vetemalt, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas). Andel råg 82 %. FIN FORM HAVRE 142016 – Säck 10 kg Vetemjöl, klippta havregryn, fullkornsmjöl av vete, havrekärnor, vetegluten, havrefiber, rostat havremjöl, rapsolja, salt, surdegspulver av råg, druvsocker, emulgeringsmedel (E472e), maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas). Andel havre: 24 %. Egenskaper Komplett blandning för bakning av vitt matbröd med hög volym och bra krackelering. Produkten är lämplig för kyl- och frysdegar. Komplett blandning för bakning av vitt matbröd av italiensk typ. Användningsområden Långfranska, småfranska, brötchen, rundstycke, källarfranska, tekakor, korvbröd m.m. Till italienska brödtyper som t.ex. Ciabatta, Rosettabröd, Focaccia, Toscanabröd och Firenzebullar. Komplett blandning för nyckelhålsmärkta bröd av vete. Blandningen innehåller 33 % fullkorn. Formbröd, fristående, hålkakor och bräck. Matbrödsbas av vete för ljusa och halvfina matbröd. Franskbröd, baguetter, frukostbröd, lantbröd mm. Går utmärkt att kombinera med Nord Mills övriga matbrödsbaser. Komplett blandning för bakning av ett fiberrikt, nyckelhålsmärkt matbröd med rågprofil. Produkten innehåller både lösliga och olösliga kostfiber. Blandningen innehåller 35 % fullkorn. Formbröd, fristående och bräck. En komplett blandning för bakning av rågbröd av dansk typ. Blandningen innehåller 35 % fullkorn. Bakas med fördel sammanskuvat eller som kavring. Matbrödsbas av råg för halvfina och mellangrova matbröd. Kan kombineras med övriga matbrödsbaser. Plus matbrödsbas finns som vete, RågPlus och GrovPlus. Tre baser som ger dig möjligheter till alla typer av matbröd, från franskbröd till grova fiberrika bröd. Komplett blandning för bakning av nyckelhålsmärkt matbröd med havreprofil. Blandningen innehåller 34 % fullkorn. Formbröd, fristående, hålkakor och bräck. 26 Nord Mills/Kolonial Produktsammansättningen kan ändras. Läs alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. www.cerealiafoodservice.se *Spannmål som innehåller gluten, ** Nötter (Nötter, mandel), ***Svaveldioxid och sulfit i konc > 10 mg/kg Mjöl & Bakning