Loading...
KonferensVärlden 1
KonferensVärlden Mötesnytt med en touch av jul
KonferensVärlden Konferens i fjällhöga nord
KonferensVärlden Ljuvliga möten vid julbordet
KonferensVärlden Bastuspecial – lär dig allt och l
ite till
KonferensVärlden Meet & Greet och andra event 2023
Mat & Dryck Trosa Stadshotell & Spa Mo leu s Mari
nières med ljust bröd och färska f it pommes r es och majonnäs Ett recept av kocken Karl Wirdahl 4 PERSONER TILL MUSSLORNA: 4 ST SCHALOTTENLÖKAR 4 ST VITLÖKSKLYFTOR 550 GR SMÖR 1 FLASKA TORRT VITT VIN 2 KG FRYSTA FÖRKOKTA MUSSLOR 1 KNIPPE BLADPERSILJA SALT & VITPEPPAR SERVERA MED: LJUST BRÖD POMMES FRITES MAJONNÄS GÖR SÅ HÄR: Skär ned lök och vitlök i tunna strimlor. Fräs sedan detta i 50 gr smör i en vid kastrull med salt och vitpeppar. När löken fått lite färg så tillsätts vinet. Koka allt i cirka 7 minuter tills den bittra doften försvunnit. Tillsätt de frysta förkokta musslorna och koka i 5 minuter. Lyft sedan upp musslorna ur såsen till en stor skål. Hacka persiljan. Koka upp såsen och tärna upp smöret. Dra av kastrullen och mixa i smöret med en mixerstav. Häll sedan den skummiga såsen över musslorna och toppa med den hackade bladpersiljan. Servera med ljust bröd och färska pommes frites samt majonnäs att dippa i. 57