Friluftsliv Ögonblicket
Friluftsliv Friluftsnytt
Friluftsliv Topptur extra allt
Friluftsliv Hypertermi
Friluftsliv Äta ute - sportlovsmat
Heta mandlar Mandlar (skållade) Tandoorikrydda Fl
ingsalt Agavesirap Vatten Förbered genom att skålla mandlarna innan du ger dig ut. Torrosta dem sedan under omrörning i stekpannan över elden. När det börjar dofta gott av rostade mandlar är det dags att krydda, och det kan göras efter tycke och smak. Vi valde tandoorikrydda för att det fanns där vi handlade. Du kan även använda exempelvis grillkrydda eller annan kryddmix. När kryddor och mandlar rostat ytterligare någon minut tillsätts lite vatten, cirka ½ deciliter. Nu kommer det att fräsa till och kryddorna fastnar fint på mandeln när vattnet ångar bort. Strö slutligen över flingsalt efter behag, både för att det är snyggt och för att det förhöjer smaken! Glödvarm brie med frukt En brieost Färska aprikoser, plommon, fikon eller annan frukt Rostade mandlar Flytande honung eller agavesirap När elden falnat och glöden är kvar kan du lägga ett foliepaket med brieost i värmen. Låt osten bli varm och mjuk, gärna lite rinnande inuti, innan du tar upp den och adderar tillbehören. Här valde vi att garnera med färska plommon och torrrostade mandlar, toppat av ringlad agavesirap. Nu är det bara att hugga in med varsin sked och njuta! Friluftsliv #1 2024 LEILA KHAMMRI Bor: Glumslöv, Skåne Yrkesjaget: Ingenjör. Passion i friluftslivet: Laga mat ute! Skapar recept åt friluftsföretaget Light my fire, håller workshops i ämnet, och har kvalat in till SM i utomhusmatlagning. Motto: Det omöjliga går endast att definiera bakåt i tiden. 33
Friluftsliv Friluftsnytt
Friluftsliv Granskning - psykisk ohälsa
Friluftsliv Friluftsliv testar
Friluftsliv Friluftsliv runt knuten
Friluftsliv Stockholms skärgård
Friluftsliv Nya skidledare