Friluftsliv Ögonblicket
Friluftsliv Friluftsnytt
Friluftsliv Topptur extra allt
Friluftsliv Hypertermi
Friluftsliv Äta ute - sportlovsmat
ÄTA UTE Fattiga miniriddare 4 portioner Vitt fran
skbröd Ägg (1) Mjölk, 3% (1,5 dl) Mjöl (0,5 dl) Salt (1 krm) Socker (1 tsk) Smör att steka i Till servering: Socker Kanel En klassiker väl värd att ta ut till grillplatsen! Smeten, som består av mjölk, mjöl, ägg, salt och socker, kan du förbereda hemma och ta med i en flaska, om du inte vill vispa den på plats. Blanda också socker och kanel i en liten påse att ta med. Skär gärna till brödskivorna i lite mindre munsbitar för extra smarrig effekt. På plats vid lägerelden börjar du med att doppa brödskivorna i smeten och steka dem gyllenbruna. Vänd sedan ner dem i socker- och kanelblandningen, et voilà – de fattiga miniriddarna, som är rika på smak och fras, är klara! Friluftsliv #1 2024 35
Friluftsliv Friluftsnytt
Friluftsliv Granskning - psykisk ohälsa
Friluftsliv Friluftsliv testar
Friluftsliv Friluftsliv runt knuten
Friluftsliv Stockholms skärgård
Friluftsliv Nya skidledare