Friluftsliv Ögonblicket
Friluftsliv Friluftsnytt
Friluftsliv Topptur extra allt
Friluftsliv Hypertermi
Friluftsliv Äta ute - sportlovsmat
Friluftsliv Friluftsnytt
Friluftsliv Granskning - psykisk ohälsa
Friluftsliv Friluftsliv testar
Friluftsliv Friluftsliv runt knuten
Kolbulle är ett säkert kort, liksom grytor av oli
ka slag. Mat med mycket vatten i är särskilt bra på kalla vinterturer. TRE MATTIPS • Gryta är bra, särskilt på vintern, eftersom det är härligt att äta något varmt. Jag brukar ha i lammkorv, fänkål och paprika och servera med smaksatt ris på påse. • Kolbulle fungerar alltid – till och med till champagne! i Färnebofjärden. På kvällen såg jag räven stryka runt vindskyddet. Ögonen glödde i mörkret. Först stack han i väg med min kastrull på kvällen. Sedan blev han ännu modigare. Jag brukar ha min dunjacka vid fotändan på sovsäcken, att ha fötterna i, och på natten vaknade jag av att räven försökte dra av den! Det är ett kul minne. Det var en tjuvaktig räv. Främst är det dock samtalen som fastnar. Även om Jan ofta sover ute ensam, är det stunderna med andra han värderar högst, och samtalen som uppstår där vid lägerelden i natten. 62 – Är jag ute själv sitter jag mest och tokglor i elden, lagar mat. Det är skönt det med, men bara en natt. Jag tror inte vi människor är byggda att vara ensamma för länge. Jag har helst med mig en vän. Under utenätter händer det något speciellt. Samtalen brukar bli djupa och bra, och det finns en regel som i vanliga fall alltid gäller: det som sägs i vindskyddet, det stannar där. Mörkret i skogen faller och det är dags för oss att gå. Jan lägger in ett till vedträ i elden och väntar på sin vän. Nu väntas goda samtal och den bästa sortens sömn – under stjärnorna. Friluftsliv #1 2024 • Den godaste desserten gör du genom att dela en banan i två och sedan dela dessa igen, så att du har fyra bitar. Stek i massor med smör och muscovadosocker så blir bananerna kletiga och goda. Kan serveras med sprutgrädde om man vill.
Friluftsliv Stockholms skärgård
Friluftsliv Nya skidledare