Loading...
Vårdguiden Chefredaktören
Vårdguiden Innehåll
Vårdguiden Aktuellt i vården
Vårdguiden Inspiratören
Vårdguiden På fri fot
Vårdguiden Reumatism - vanligt men ofta osynligt
Vårdguiden "Tidig upptäckt och behandling är vikti
gt"
Vårdguiden "Jag får ofta höra: 'Du är väl inte sju
k?"'
Vårdguiden Inflammatoriska sjukdomar
Vårdguiden Vktigt att röra på sig
Vårdguiden "Jag har kommit överens med min sjukdom
"
Vårdguiden Icke-inflammatoriska sjukdomar
Vårdguiden Aktuellt i vården
Vårdguiden Wanna kände ingen kärlek för sitt barn
Vårdguiden "Det finns effektiva behandlingar"
Vårdguiden Träna för livet
Vårdguiden Kondition
Vårdguiden Styrka och balans
Vårdguiden Hur mycket är lagom?
Vårdguiden Synfel hos barn
Vårdguiden Packa för picknick Packa för Längtar du
också efter att packa väskan eller utflyktskorgen för en härlig måltid i det fria? Här är tipsen för en lyckad sommarpicknick. text MARIA FRÖJDH illustration JANETTE BORNMARKER Rena händer & redskap Mathygienen är viktig i värmen. Glöm inte att ta med våtservetter och handsprit så att du kan tvätta händerna innan du lagar eller äter mat, och efter att du har hanterat rått kött eller kyckling. När du förbereder det som ska grillas är det bra att separera rått kött eller kyckling så att det inte har kontakt med den övriga maten. Använd olika skärbrädor eller skär grönsakerna först och köttet eller kycklingen sist. Använd inte samma fat och redskap till rått kött som till färdiggrillat. Frossa! Passa på att frossa av färska grönsaker och bär. Att välja råvaror som är i säsong är inte bara god are, det är också klimat smart och ofta billigare. 26 1177 vårdguiden 2 • 21
Vårdguiden Grilla smart
Vårdguiden Ont i pungen?
Vårdguiden Så undersöker du pungen själv
Vårdguiden Aktuellt i vården
Vårdguiden Baksidan