Buffé JANUARI Trenden, råvaran och matkulturen att
utforska just nu.
Buffé BANG, BANG SICHUAN Köket från den kinesiska
provinsen liknar inget annat! Inspireras av 8 smakrika r
Buffé MAT FÖR HELA VECKAN Skralt i kassan efter vi
nterns ledighet? Lösningen stavas goda, prisvärda grytor
Buffé GALEN I GRÖT Hög tid att förnya gröten! Vi b
juder på 6 nya sätt att servera frukostklassikern på – b GRÖT Galen i gröt GRAHAMSGRÖT MED KARDEMUMMA OCH BLÅBÄRSKOMPOTT 2 PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER 4 msk grahamsgryn 4 dl mjölk eller växtbaserad dryck 1 tsk mortlad kardemumma 1 krm salt ½ dl hackad mandel mjölk till servering Blåbärskompott 2 dl frysta blåbär 1 msk chiafrön 1 msk strösocker eller honung 2 krm vaniljpulver GÖR SÅ HÄR 1. Blåbärskompott: Koka upp blåbär, chiafrön, socker och vaniljpulver. Låt koka några minuter. Ta från värmen. 2. Koka upp mjölk, kardemumma och salt. Vispa ner grynen och koka till en gröt. Toppa med varm eller kall blåbärskompott och mandel. Servera med mjölk. Toppa gärna med mynta. En bakad variant med fikon. Eller krämig och toppad med blåbär. Vinterns godaste grötrecept är här – oavsett om du väljer att servera dem till frukost, lunch, mellanmål eller middag! 29 BUFFÉ #01/2022 RECEPT SOFIA NILSSON STYLING LINDA BERLIN FOTO LENNART WEIBULL
Buffé MATPIONJÄRERNA Vi besöker rökeriet Bergmans
Fisk och Vilt i Vilhelmina – en riktig delikatessdestina
Buffé ICAs EGNA SIDOR Färdigskurna grönsaker som f
örenklar i vardagen, en guide till våra egna varor, genv
Buffé SOFIAS SPANING För en extra god gofika: prov
a Sofia Nilssons kladdkakecookies.