Hemlagat Aktuellt, produkter, tips, intervjuer.
Hemlagat Mat för magisk sommarfest: Från svenska k
lassiker med ny twist till enkelt plock.
Hemlagat Färgstark sommarfest Kall rödbetssoppa me
d pepparrot och citron, en delikat liten sidorätt.
Grill, grönt, röror & plock Mat för sommarfest! /
Forts. från sid 21 Lägg degen på en mjölad yta, täck med en fuktad handduk och låt jäsa i 3–4 timmar i rumstemperatur eller i 8–24 timmar i kylskåp. (Om du kyler degen, ta ut den 30–45 minuter innan du ska göra pizzan.) 2. Värm ugnen till 220 grader. Förvärm en pizzasten eller en plåt att tillaga pizzan på. 3. Blanda olja, vitlök, citronzest, salt och peppar. 4. Rosta pinjenötterna lätt. Koka bondbönorna i 1 minut. Skölj i kallt vatten. 5. När degen är rumstempererad, kavla ut en boll till en oval, cirka 20 x 30 cm. Pensla oljan på pizzan och grädda i ugnen i cirka 10 minuter tills kanterna är gyllenbruna. Ta ut från ugnen, bryt isär bitar av burrata och lägg på tillsammans med bönor, pinjenötter, havssalt, riven mynta , jungfruolivolja och russin. Tips! Om du vill, köp färdig pizzadeg! Pizza bianca med bondbönor, mynta & burrata Pizza är perfekt bjudmat, som du säkert har upptäckt. Den här har nya, fräscha smaker. Recept s. 21 1. Picklad lök: Lägg skivad lök i en skål, tillsätt vinäger och socker. Blanda. Ställ åt sidan. 2. Rosta bovetet i en stekpanna med salt, på låg- eller medelvärme i 5 min. Rör om i pannan regelbundet. Bovetet ska vara gyllene rostat och knaprigt. 3. Blanda ihop ingredienserna till dressingen i en liten skål. Skölj och torka salladen och lägg den i en skål tillsammans med picklad lök och persilja. Smula över fetaost, skeda över dressing och strö över rostat bovete. Bitter sallad med röd grape, feta & bovete En matig sallad med knaprigt bovete och bittra smaker som möter fetaostens sälta och sötsur picklad rödlök. 6 port / ca 20 min Picklad lök 1 liten rödlök, tunt skivad 1 röd grapefrukt, skalad och skuren i bitar 1 msk socker 1 msk vitvinsvinäger 1/2 dl helt bovete 1 nypa salt 4 00 g rosé- eller frisésallad 150 g fetaost 1 dl grovhackad bladpersilja Dressing 1 msk olivolja 2 msk apelsinjuice salt och peppar 24 He lm agat
Hemlagat Bli en grillmästare
Hemlagat Modern självhushållning: Skörda för skaff
eriet.
Hemlagat Sommardrinkar: Gurka martini, rabarberbel
lini & morotsmojito.
Hemlagat Fixa själv: Såser till grillat.
Hemlagat Så funkar det: Hemköps e-handel Hemköps F
abiola Wikström berättar.
Hemlagat Enklare att välja svenskt & lokalt
Hemlagat Baka: Sockerkakstårta