Fritidsmagasinet Caravan 1
GRILLAD FLÄSKKARRÉ Fläskkarrén grillas på vanligt
sätt. Senapen binder kryddblandningen på ett bra sätt och kombinationen med ingefäran ger en väldigt god smak. INNERTEMPERATUR FLÄSK Alla grader anges för svenskt kött. Icke svenskt fläskkött ska alltid serveras väl genomstekt. Alla grader visas exklusive vilotid. Fläskkött Skinkbog / Fläskbog Tjocka revben Tunna revben Fläskfilé Du behöver • Fläskkarré, med eller utan ben. • Gul, amerikansk senap. • Kryddblandning (ingefära, salt peppar, paprika, chili, socker). Gör såhär • Pensla rikligt med senap runt om köttbitarna. • Strö på kryddblandningen. • Köttbitarna ska grillas över glöd, med locket på. Skinkstek / Julskinka 65˚C 65˚C 65˚C 65˚C 65˚C Medium Välstekt 70˚C 70˚C 70˚C 70˚C 68-70˚C Fläskkött Fläskkarré Fläskkotlett Flintastek Fläsksida Källa: Wikipedia #2 2023 • FRITIDSMAGASINET CARAVAN SSS 37 Medium Välstekt 65˚C 63˚C 65˚C – 80˚C 65˚C 70˚C 75˚C