Loading...
Friluftsliv Friluftsnytt
Friluftsliv Nyfiken på...
Friluftsliv Jämtlandstriangeln
Friluftsliv Äta ute Regeln är att energin ska fyll
as på före den börjar ta slut. Äventyr – stora som små – behöver många pauser och i varje paus fyller man på med dryck och energi. Ett varmt mellanmål är smart om det är lite kyligt i luften. Varmt vatten kan du bära med i en termos. Komplettera sedan med pulver efter smak, kaffe, oboy, blåbärssoppa eller te kanske? Äta ute Under det senaste året har begreppet ”äta ute” för många fått en ny betydelse. Från att på något underförstått sett avsett ett restaurangbesök har vi blivit mer ordagranna, vi har helt enkelt tagit med oss maten ut. Nu öppnar restaurangvärlden upp sig för oss igen, men visst har det ändå sin tjusning att packa med sig söndagslunchen eller vardagsmiddagen ut i naturen. Här är lite tips och tricks som gör uteätningen enklare, roligare och godare. text: Cajsa Rännar 44 friluftsliv#3–2021
Friluftsliv Ungt äventyr
Friluftsliv Mulle för alla
Friluftsliv Kakfest i skogen
Friluftsliv Landet runt
Friluftsliv Det sista ordet