Loading...
Buffé 1
Buffé VAD HAR DU I DITT KYLSKÅP? Fynda i kyl och f
rys och inspireras till kvällens meny med 7 extra ...
Buffé BUFFÉ REDER UT. Att matkvittot blivit dyrare
har nog inte undgått någon. Men vilka är orsakerna?
Buffé SÖTA CITRUSTONER. Dags för hembakt! Låt säso
ngens saftiga citrusfrukter ta fi kastunden till nya ...
Buffé ENKLARE HELGLYX. Det behöver inte vara dyrt
att unna sig något extra gott till helgen – hitta idéern
HELG MISSA INTE En underbart krämig middagsfavori
t! KRÄMIG LAX MED SOLTORKADE TOMATER OCH VITA BÖNOR 4 PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER 400 g laxfilé utan skinn 2 förp små vita bönor à 380 g 1 msk olja 3 dl vispgrädde 1 dl hackade soltorkade tomater 1 msk dijonsenap 2 dl basilikablad salt, svartpeppar kokt matvete till servering GÖR SÅ HÄR 1. Skär laxen i 4 bitar. Häll av och skölj bönorna. Stek laxen i oljan ca 2 minuter per sida tills den får färg. Krydda med ½ tsk salt och 2 krm peppar. 2. Tillsätt grädde, soltorkade tomater och senap. Låt koka upp och rör om försiktigt. Tillsätt bönorna och låt koka några minuter tills laxen är genomstekt. Rör ner basilika och servera med matvete och gärna citronklyftor.
Buffé ICAs EGNA SIDOR. Snacks för den stundande mu
sikfesten och allt du behöver veta om våra ICA Basic ...