Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12 vagas på 20-30 minuter, alltså den t
id det tar att koka pasta, ris o ta +» «i öl 00 «5 T * H K] • T I o 00 KS +» o +» +» o o +» Ii « CO h 00 o KYCKLING PÅ KINAVIS FÖR 4 PERSONER 400-450 kycklingkött 2 gula lökar 1 brk bambuskott ä 420 g 2-3 paprikor, gärna olika färg h : 0 H : P* P< t) h oo v & •p +» •H +» t) olja 4 msk kinesisk soja 1 msk målen ingefära svartpeppa r GÖR SÅ HÄR: 1. Skär kycklingköttet skiva löken. Häll av och strimla bambuskotten. Kärna ur och strimla paprikan. 2. Hetta upp olja i en wok eller stor stekpanna. Fräs löken i en minut. Tillsätt paprika och bambuskott. Fräs i ett par minuter. Ta upp grönsakerna. 3. Bryn kycklingstrimlorna i cmtjocka strimlor. Skala och så att de får fin färg. Tillsätt sojan, grönsakerna och smaka av med ingefära och peppar. Servera med ris HOT Snab b oka t säker ! WESTERNPANNA FÖR 4 PERSONER 400 g nötfärs 2 rödlökar 2 vitlöksklyfto r 150 g bacon 2 msk brun farin 1 burk krossade tomater ä 400 g 1 burk kikärte r ä 400 g 2-3 msk ho t chilisås 1 burk kidneyböno r (röda bönor) ä 400 g «J v ti o •H P» c* 1 msk vinäge r tabasco efte r smak salt , svartpeppa r GÖR SÅ HÄR: 1. Skala och finhacka röd- och vitlökarna. Strimla baconet. Bryn bacon, lök, vitlök och nötfärs. Strö över farinet. Tillsätt tomatkrosset och låt småputtra i 10-15 minuter. 2. Rör ner kikärterna och chilisåsen. Koka i 5-10 minuter. Tillsätt kidneybönorna. Koka upp. Smaka av med vinäger, tabasco, salt och peppar. 3. För att göra pannan riktigt barnvänlig är det bäst att vara försiktig med tabascon. Personligen vill jag att det ska elda i halsen...
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32