Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31 Hemligheten Ett hett tips: För att g
öra en krämig pizza med spröda kanter och lagom tuggmotstånd, krävs kunskap och det rätta arvegodset i sten. När kökschefen Giancarlos, på Ristorante Caminetto i Spoleto, bakar sina pizzor, gör han det på det gamla beprövade sättet, över c* 1 )>. öppen eld i stenugn. Ugnen har använts i generationer till allt bröd- och pizzabak. När Giancarlos arbetat färdigt degen, täcker han den runda, tunna degytan med I härliga, färska råvaror som tomater, skinka och skivade champinjoner. Doftande örtkryddor och rikligt med grovriven ost ger fyllningen rätt konsistens och smak. Vi är på god är elden! väg mot en kulinarisk upplevelse. Men utan stenugn, ingen godkänd pizza. Bara det bästa är gott nog för vår eldige pizzabagare. Nu behöver du inte åka ända till Italien för att få din pizza bakad med den rätta glöden. ICA-handlarna har tagit fram två sorters 350g pizzor, som du finner i våra frysdiskar. Välj den med spännande ostfyllning eller den med färsk skinka, svamp och tomatfyllning. Bägge är lika välgjorda och goda. Dom är ju bakade i stenugn. Som traditionen bjuder. Buon appetito! TreFormaggi pä pizzabagarens AlProsciuttoeFunghi på pizzabagarens vis. PIZZA PA PIZZABAGARENS VIS ICA. handlarna
Buffé Sida 32