Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5 13. Lägg den undre bottnen på ett tår
tfat eller annat hårt underlag. Bred på ett lager vaniljgrädde, ca 1 cm tjockt. Lägg på nästa botten. Stryk på ett lager vispad grädde, även runt kanterna på båda bottnarna. Klä kanterna med hackade nötter. 14. Upprepa proceduren med de övriga två bottnarna, men klä inte med nötter utan pudra i stället kakao över grädden på ovansidan. 15. Gör så likadant med de tre runda bottnarna. Vanilj grädde mellan dem och vispad grädde över och runt dem. 16. Lägg ihop de tre delarna. Låt dem stå kallt över natten för att safta till sig. 17. Garnera med vispgrädde, frukt, bär och chokladplattor strax före servering.
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32