Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7 FARSBIFFAR MED RÖDBETOR & BACON FÖ R
4 PERSONE R 600 g rådjurs- eller nötfärs 2 dl vispgrädde salt, peppar 1 syrligt äpple 8-12 rödbetor 2 msk smör 1 paket bacon, ca 140 g 1 msk vinäger 2 msk vatten 1 msk backad dragon GÖ R SÅ HÄR : 1. Blanda grädden i färsen. Salta och peppra. Riv i lite av det syrliga äpplet. 2. Koka rödbetorna i ca 30 minuter och skala dem. Dela rödbetorna i halvor. 3. Forma pannbiffar av färsen. Stek dem i hälften av smöret. Stek sedan baconet. 4. Värm vinägern och vattnet i en kastrull. Vispa i resten av smöret. 5. Lägg i rödbetshalvorna och rör om. Smaksätt med hackad dragon, salt och peppar. 6. Servera biffarna med rödbetor, bacon och eventuellt kokt potatis. •
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32