Månadens skörd mars 1
LAGA MED OSS Butter halloumi En snabblagad varian
t på butter chicken där kycklingen byts ut mot halloumi. Den smakrika grytan serveras med ris, naanbröd, koriander, körsbärstomater och yoghurt. Laga redan ikväll! PORTIONER: 4 | TID: UNDER 30 MINUTER | ENKEL | CA 34:-/PORTION 4 port ris (gärna basmati) 400 g halloumi 1 msk olja 1 förp Patak's mild butter chicken matlagningssås (à 450 g) 250 g sojabönor Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Skär halloumin i bitar och stek i olja i en stekpanna, tills de får fin färg. Serveringsförslag färsk koriander körsbärstomater naanbröd yoghurt DUBBELT UPP! Passa på att dubbla receptet och ha till matlåda. Häll i matlagningsåsen och sojabönorna. Låt sjuda några minuter eller tills bönorna är varma. Servera med ris och tillbehör. Till exempel koriander, körsbärstomater, naanbröd och yoghurt. MÅNADENS SKÖRD NR 02/2024 7 cirka 62 gram grönsaker per portion