Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25 1 msk tomatpuré 1 msk socker 1/2 tsk
salt 1 krm svartpeppar 1 msk vinäger GÖR SÅ HÄR: 1. Kärna ur paprikan. Skär alla grönsaker i små tärningar. 2. Fräs paprikan i olja i några minuter. 3.Tillsätt tomaten, tomatpurén, socker, salt, peppar och vinäger. Låt det fräsa någon minut. 4. Rör ner gurkan. Servera grönsakerna ljumma till pannkakan, gärna med stekt bacon till. RÄKRÖRA Gott också i avokadohalvor, bakad potatis och på vitt bröd. FÖR 4 PERSONER 150 g skalade räkor 1 äpple 1 dl matlagningsyoghur t 1 tsk curry 1 krm sal t 1 krm vitpeppar GÖR SÅ HÄR: 1. Grovhacka räkorna och fintärna äpplet. 2. Blanda ihop samtliga ingredienser. 3. Servera röran i pannkakorna med lite pressad lime. SARDELLRÖRA En smakrik fyllning som också passar till ägghalvor, mörkt bröd och grönsaker. FÖR 4 PERSONER 1/2 kruka basilika eller 1/2 paket djupfrys t 2 dl olive r 1 ask sardellfiléer, ca 50 g 2 pressade vitlöksklyfto r 1 dl lättmajonnäs, alt halva mängden kesella gourmet GÖR SÅ HÄR: 1. Grovhacka alla ingredienser och blanda ner dem i majonnäsen/kesellan. 2. Bre tunt på pannkakorna och servera gärna en krispig sallad till. KANELPANNKAKA MED ÄPPLE Kanelpannkaka är också gott att servera med äppelmos. Smaksättningen kan varieras med till exempel kardemumma. FÖR 4 PERSONER 1 sats pannkakssmet 2 tsk kanel ÄPPELRÖRA: 3 äpplen 2 msk smör 2 msk honung 1 msk citronsaf t GÖR SÅ HÄR: 1. Vispa ihop pannkakssmeten och vispa i kanelen. Grädda pannkakorna. 2. Kärna ur äpplena och skär dem i klyftor. Fräs dem i smöret i en panna. 3. Rör i honungen och citronsaften. 4. Servera pannkakorna med äppelröran och gärna lite vaniljglass. Tips ! FRUKTRÖRA Fräscht och gott till pannkakorna. Blanda 250 g keso med 1 msk koncentrerad apelsinjuice, 2 msk russin, 2 msk hackade nötter och 1 banan i tärningar. Tips ! HONUNGSRABARBER Skär 300 g rabarber i bitar. Lägg dem i en kastrull med 1/2 dl honung. Låt rabarbern smälta på mycket svag värme i 5-10 minuter. Serveras ljummen tillsammans med vispad grädde till nystekta pannkakor eller plättar.
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32