Produktkatalog 2017 1
Ekologiska produkter EKOLOGISKT BAGERIVETEMJÖL KR
AV-MÄRKT 140180 - Säck 30 kg EKOLOGISKT KLIPPT RÅG 141486 - Säck 10 kg Ingredienser Egenskaper Vetemjöl*, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). *KRAV-ekologisk ingrediens. Ett vetemjöl framställt av KRAVgodkänt vete. Användningsområden Kaffebröd, wienerbröd, smördeg, matbröd, frukostbröd, hällakakor, tekakor, småbröd, sockerkakor, skorpor m.m. Ekologiska rågkärnor. Fullkornsprodukt av klippta och rensade rågkärnor. Används i huvudsak till fullkornsrågbröd, men kan också användas tillsammans med veteprodukter. Blötlägges dagen före eller skållas minst 2 timmar innan användning. EKOLOGISK OBLANDAD RÅGSIKT KRAV-MÄRKT 140495 - Säck 30 kg EKOLOGISKT RÅGMJÖL KRAVMÄRKT 141524 - Säck 10 kg Siktat rågmjöl* *KRAV-ekologisk ingrediens. Ett siktat mjöl av KRAV-godkänd råg. Till ekologiska och KRAV-godkända. Surdegsframställning och skållning, samt inblandning till grovt matbröd och kavring. Fullkornsmjöl av råg*, maltmjöl av korn*. *KRAV-ekologisk ingrediens. Mjöl från ekologiskt odlad råg. Produkten är godkänd av KRAV. För bakning av rågbröd och inblandning i vetedegar. Vetemjöl Ingredienser BAGARNS BÄSTA 140153 - Säck 30 kg EXTRA BAGERIVETEMJÖL 140083 - Säck 30 kg 141744 - Säck 10 kg VETEMJÖL UTAN ASKORBINSYRA 141456 - Säck 25 kg BAGERIVETEMJÖL 140249 - Säck 30 kg ITALIENSKT VETEMJÖL GRÖN 140242 -Säck 25 kg KONDITORIVETEMJÖL 140023 - Säck 30 kg KÄRNVETEMJÖL 140089 - Säck NM 25 kg PRIMA VETEMJÖL 140453 - Säck 30 kg Vetemjöl, maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas). Vetemjöl, vetegluten, maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas). Vetemjöl, maltmjöl av korn. Egenskaper Vetemjöl med hög proteinhalt. Ger hög degtolerans och brödvolym. Vetemjöl med tämligen hög proteinhalt och anpassad mältningsgrad. Ger hög degtolerans och bra brödvolym. Vetemjöl med tämligen hög proteinhalt. Ger hög deg tolerans och bra brödvolym. Askorbinsyra ej tillsatt. Vetemjöl, vetegluten, maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas). Vetemjöl. Vetemjöl, mjölbehandlings- medel (askorbinsyra). Vetemjöl, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Vetemjöl, maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Vetemjöl med mjuk proteinkvalitet, högt falltal och låg utmalningsgrad. Ljust vetemjöl med låg mältningsgrad och högt falltal. Mörkare och svagare vetemjöl som används där volym kraven inte är väsentliga. Sockerkaka, småbröd och där volymkraven är måttliga. Pizza, småbröd, sockerkaka, pannkaka, såser. Kavring, mörkt matbröd, hårt och mjukt tunnbröd. Vetemjöl med god proteinhalt och anpassad mältningsgrad. Allroundmjölet framför andra. Användningsområden Kyl- och frysbröd, fiberrikt bröd, kaffebröd, vitt matbröd, baguetter, frukostbröd. Kaffebröd, wienerbröd, smördeg, vitt matbröd, baguetter, frukostbröd m.m. Vetemjöl som kräver långa liggoch jästider. Surdegsbröd, levainbröd, kaffebröd. Kaffebröd, wienerbröd, smördeg, matbröd, frukostbröd, hällakakor, tekakor, småbröd, sockerkakor, skorpor. Produktsammansättningen kan ändras. Läs alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. www.cerealiafoodservice.se *Spannmål som innehåller gluten, ** Nötter (Nötter, mandel), ***Svaveldioxid och sulfit i konc > 10 mg/kg Nord Mills/Kolonial 19 Mjöl