Produktkatalog 2017 1
Ingredienser Egenskaper FRANSKBRÖDMIX 141845 - Sä
ck 30 kg Vetemjöl, salt, socker, emulgeringsmedel (E472e), dextros, vegetabiliskt fett (palm), mjölbehandlingsmedel (enzym, amylas, askorbinsyra). SPORTBAS 141847 - Säck 25 kg Vetekli, vetemjöl, linfrö, krossat vete, salt, krossad råg, palmfett, solrosfrö, sockerbetsfiber, vetegluten, surdegspulver av råg, vetegroddar, rågmalt, socker, emulgeringsmedel (E472e), dextros, vetemalt, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, enzym). Rågmjöl OBLANDAD RÅGSIKT 141833 - Säck 30 kg RÅGMJÖL GROVT 141835 - Säck 30 kg RÅGMJÖL FINT 141836 - Säck 30 kg RÅGKLI GROVT 141843 - Säck 20 kg Ingredienser Siktat rågmjöl, mjölbehandlingsmedel (amylas). Fullkornsmjöl av råg. Komplett blandning för bakning av vitt matbröd med hög volym och bra krackelering. En komplett blandning för bakning av matbröd med rustikt utseende och smak. Användningsområden Långfranska, småfranska, brötchen, rundstycke, källarfranska, tekakor, korvbröd m.m. Grovt matbröd. Egenskaper Användningsområden Grovmalet fullkornsrågmjöl av hela spannmålskornet. Tillverkat av spannmål från Sverige. Grovmalet fullkornsrågmjöl av hela spannmålskornet. Tillverkat av spannmål från Sverige. Fullkornsmjöl av råg. Finmalet fullkornsrågmjöl av hela spannmålskornet. Tillverkat av spannmål från Sverige. Rågkli. En torkad flingliknande produkt av rågkärnans ytterskikt. Tillverkat av spannmål från Sverige. Surdegsframställning, skållning, grovt matbröd och kavring. Surdegsframställning, skållning, grovt matbröd. Surdegsframställning, skållning, grovt matbröd Kan användas för att öka fiberinnehållet i matbröd. Specialprodukter FLORMJÖL 141817 - Säck 25 kg KLIPPT VETE 141822 - Säck 25 kg Ingredienser Vetemjöl. Egenskaper Ett mörkt siktat vetemjöl med hög kostfiberhalt. Flormjöl representerar mjölet närmast skalet. Vete. Fullkornsprodukt av klippta vetekärnor. Tillverkat av spannmål från Sverige. KRUSKAKLI 141824 - Säck 10 kg Vetekli. En torkad flingliknande produkt av vetekornets ytterskikt. Användningsområden Ökar vattenupptagningen i degen, ger fylligare smak och arom, samt höjer kostfiberhalten. För inblandning i bröd. Blötlägges dagen före eller skållas minst 2 timmar innan användning. Kan användas för att öka fiberinnehållet i matbröd. För inblandning rekommenderas blötläggning. KROSSAT VETE 141825 - Säck 25 kg VETEFLINGOR SPECIAL 140462 - Säck 20 KG Krossat vete. Veteflingor Krossad vete med mjölet delvis bortsiktat. Tillverkat av spannmål från Sverige. Vete Ångprepareras och valsas till flingor. 100% fullkorn. Skaldelarna genomblöts lätt varför det är bra och bekvämt vid bakning av bröd med grovt inslag. Som dekoration och inblandning i bröd samt i frukostprodukter. Produktsammansättningen kan ändras. Läs alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. www.cerealiafoodservice.se *Spannmål som innehåller gluten, ** Nötter (Nötter, mandel), ***Svaveldioxid och sulfit i konc > 10 mg/kg Polstjärnan/Kolonial 29 Mjöl