Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12 NUBBERQRA FÖ R 4 PERSONE R 1 liten l
ök 1-2 askar matjessill ä 200 g 1 dl finhackad purjolök 1/2 dl finhackad färsk dill 1 dl gräddfil 1 dl majonnäs 6 msk Kalles kaviar 2-3 kokta, kalla, fasta potatisar, ca 200 g 4-8 skivor grovt bröd, beroende på storlek GARNERING : 1 kokt ägg, lite dill GÖ R S Å HÄR : 1 . Skala och finhacka löken. Finhacka matjessillen. Blanda samtliga ingredienser utom potatis och bröd. 2.Tärna potatisen fint och vänd därefter ner den i röran. 3. Ta ut 8 rundlar av brödskivorna (kan göras med ett litet glas). Lägg på nubberöran. 4. Finhacka ägget och dillen och garnera med det. KARINGOBAKELSE FÖ R 4 PERSONE R 200 g skalade räkor 1 rödlök 1/2 dl finhackad dill 1 dl majonnäs ev salt och peppar 16 skivor vitt bröd, i rundlar GARNERING : lite majonnäs, 1 dl finhackad persilja, 100 g löjrom (eller sikrom), 1 citron GÖ R S Å HÄR : 1 . Finhacka räkorna, men spar några till garnering. 2 . Finhacka rödlöken och blanda den med dill och räkor. 3. Rör i majonnäs och salta och peppra efter smak. Bre röran på 1 2 brödskivor. 4. Lägg skivorna på varandra, 3 och 3, till 4 bakelser. Lägg på de 4 locken. Täck bakelserna med ett tunt lager majonnäs. Rulla bakelserna i persilja. Toppa med löjrom och garnera med några räkor och citron.
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32