Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23 HONUNGSGRILJERADE LAMMSPJÄLL Spjälle
n får en mörkt brun färg eftersom sockret i honungen mörknar i ugnen. FÖ R 4 PERSONE R 1 kg lammspjäll MARINAD : 2 dl flytande honung 1 dl soja 1/2-1 tsk ättiksprit (12%) saften av 1 citron 1 msk riven ingefära 1 tsk grovmalen svartpeppar 1 tsk salt 4 vitlöksklyftor GÖ R S Å HÄR : 1 . Rör ihop ingredienserna till marinaden. Pressa i vitlöksklyftorna. 2 . Lägg spjällen i en långpanna och häll över all marinad så att köttet riktigt simmar i den. 3. Värm ugnen till 175°C. 4 . Stek spjällen mitt i ugnen i ungefär 1 timme, men vänd spjällen var tionde minut. Servera gärna med en sallad och vitt bröd. Ett kraftigt rödvin passar till.
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32