Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21 GURKFRITTATA Omeletten är lika god v
arm som kall. FÖ R 4 PERSONE R 1 gurka, ca 500 g 3 ägg 1/2 tsk salt, peppar 1 vitlöksklyfta smör TILLBEHÖR : 4 msk gräddfil eller lättcréme fraiche 1 burk regnbågsrom eller stenbitsrom, ca 50 g ev oliver GÖ R S Å HÄR : 1 . Riv gurkan grovt på dubbelvikt hushållspapper. Vispa ihop ägg, salt och peppar. Pressa i vitlöken. Rör i gurkan. 2 . Smält smöret i en mindre stekpanna. Häll i smeten och stek på svag värme tills den stelnat. Vänd omeletten med hjälp av ett lock och stek på andra sidan. 3. Skär omeletten i bitar och servera den med en klick créme fraiche och rom. Oliver är också gott till.
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32