Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8 APELSIN- OCH MYNTAMARINERADE JORDGUBB
AR 2 liter jordgubbar 5 dl vatten 5 dl socker rivet skal av en stor apelsin 1 knippe mynta, grovhackad GÖ R S Å HÄR : 1 . Skölj, snoppa och dela jordgubbarna. Lägg dem i en skål. 2. Koka upp vatten och socker och låt sjuda tills det är genomskinligt. Det tar 4- 5 minuter. Låt svalna och tillsätt apelsinskalet och myntan. 3. Häll sockerlagen över jordgubbarna och låt marinera i en halvtimme töre servering. SOME-MORES" En hiskligt söt och härligt kladdig efterrätt jag lärde mig på stranden till Columbia River i USA. Du behöver stora marshmallows, chokladbitar och digestivekex. Gör så här: Grilla marshmallows på pinnar över elden. Håll dem inte för nära elden, de börjar lätt brinna. När de är gyllene så lägger du en chokladbit på ett digestivekex och den varma marshmallowen ovanpå. Akta så att du inte bränner dig! Sedan ett kex till ovanpå som en dubbelmacka. Ät genast. obs ! recepte n ä r beräknad e fö r c a 1 O persone r Buffé 7/199 9
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32