Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6 [ IYBÖR J AR GARANTI I vinter kan nyb
örjare lösa liftkort för knappt hälften av normalpriset under högsäsong. Kortet gäller i nybörjarområdena och inkluderar en introduktionslektion i skidskolan. Skidskolan erbjuder dessutom nybörjargaranti till alla vuxna elever. Lär man sig inte åka utför på fem lektioner får man pengarna tillbaka för lektion 1 och lift samt i vissa fall skidhyra och boende. Garantin indikerar att skidlärarna är säkra på sin sak. Likt andra skidanläggningar i landet får barn som bär hjälm åka gratis i liftarna. I Åre gäller detta för barn upp till och med tio år. I Årc-Duvcd finns nära 20 restauranger och kaféer i anslutning till backarna. Två klassiker är Bustamons Fjällgård och Hummelstugan. Bustamon, som ligger mellan Rödkullen och Ullådalen, har bland annat gjort sig känd för sin gulaschsoppa och utealtan, som lockar till långa luncher i vårsolen. Hummelstugan är en av de äldsta restaurangerna på fjället och ligger på kanten till Hummelbranten. Åres bästa fönsterbord utan konkurrens. Lite enklare spis bjuds i lappkåtan vid Stendalsliften, i Tväråvalvet. Är vädret bra ingår solbrännan i priset för korven och fikat. Ett annat stalltips är Hyddan vid Fjällängen. Den vedeldade timmerstugan, från 1800-talet, är förmodligen Åres gemytligaste kafé. .V.V.V.VAV.VAV.V.V.V.V.V.-.V.V , SMORDEGSKUVERT FÖ R 4 PERSONE R 2 smördegsplattor 1 äggula 300 g rökt lax TIL L LAXRÖRAN : 1 dl majonnäs 2 tsk fransk senap 1 msk hackad gräslök 1 msk hackad dill GO R SA HÄR : 1. Sätt ugnen på 175 0 . 2. Tina smördegsplattorna. Dela dem i fyra lika stora bitar. Skär sedan ut åtta lika stora trianglar ur plattorna. 3. Lägg ihop plattorna, två och två, till fyra trianglar. Pensla dem på ovansidan med äggulan. 4. Grädda trianglarna på bakplåtsduk eller smord plåt i ca 15 minuter. 5. Strimla laxen och blanda med majonnäs och senap. Blanda gräslök och dill med laxblandningen. 6. Dela de gräddade trianglarna i två halvor. Fyll dem med laxröra och lägg på locken. Laxrom och riven pepparrot förhöjer smaken.
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32