Buffé 1
Borja med aU dra loss den lost sittande hinnan. O
ra fr"n den tjocka anden. Stick in en vass kniv i den s k silverhinnan. n"gra centimeter fr"n den tjocka linden. Vand pa filen och skar bort den del av hinnan sam ar kvar. Putsa bart ev smahinnor. Skar filen tvars over i bitar. En file vager drygt 400 g vilket ar lagom far 4 personer. Servera med bonor tex brytbonor,haricots verts och/eUer vaxbQ.nor tillsammans med gratinerat potatismos och radvinssky. IZalas med festfile Flasklile ar uppskattad festmat. Har nagra tips pit hur du kan variera detta anvandbara katt. Genom att eftersteka det i ugnen riskerar du inte att det branns. Del 7 Ora at baconskivan ev fast med tandpetare. Bryn i panna. efterstek 15 minuter i 175°C ugn. ,. FOT : H : r Nl Salta och peppra laU. Fast ev med tandpetare eller lagg ner skarven forst vid stekningen. Bryn runt om. Salt in i 175°C varm ugn. Lat ugnssteka ca 30 minuter. Skar i sneda skivor. Buff'; 11/ 1 96 Servera ruladerna p" nudelbadd med vitlaksmajonnas eller med graddkOkta tagliatelli och garna lite farska kryddorter. Skar tvars over j 8 medaljonger. Rulla dem I 2 msk torkad dragon. Salta och peppra laU. Oela filen tvars aver p" mitten. Skar ett liingsg"ende snitt utan aU skara Igenom. Vik ut. Lagg kottet mellan plastfilm. Banka ut riktigt tunt. Stro over salvia, heist farsk. finskuren. Vira en baconskiva runt varje medaljong. det brukar vara B skivor i ett paket. Lagg pa lovtunna skivor av par· maskinka eller annan torkad, lattsaltad skinka. Rulla ihop fran den smalaste anden; rulla som en rulltMta, ganska hart.