Buffé 1
2 msk grovt krossadc val nots- cllcr hassclnotski
rnor 2 msk olivolja av god kvalil'c GOR SA HAR: I. Skar burt apdsinskalel llled en kn;\' sa an der v;ra fors,,;nner. Sk;va :lpds; - nerna och arr:lI1 gcr:"! i cn cirkd p.i en far. Stick ;11 endivc- nch salLldsbladen ; minell. 2. Skala ncll Sk;V,1 loken tun!. Filrdeb 16k, aprikoser (>I.:h kross.lde nurk:irnur th'cr apclsinski\'orn:l. Ringl'l olja ()Vcr. ROTFRUKTSJANSSON I gu110k 5 lite storre potatisar 2 llIorort"er I /.r. tllcUa.l1stor lcl1rot, ca 300 g I Ililit"en13cka I bit rotsclleri, ca 50 g 4 dl vispgr:iddc 2 dl mjo lk I burk 3.lIsjovisfile mcd spad, 125 g /.r. d1 strobrOd 25-50 g kallt smor GOR SA liAR: I_ S;i[( ugncn pa I-SoC. I Huff'; I I 1>1>" 2. Skala och Ski\~l IOkell. Friis dCIl i lite smor. Skala alia rmfntktcr och strimla pa mathen:(l:"lrclls grova ski":! dler fOr hand. 3. Knka alia rorfrukter, mom pmarisen, Il~gon m;nur i liinsJlrar vancil . Ur rorfruklema rinll:"! av viiI. 4. BI:lIuia griiddc, mjUlk och :lllsjovisspad. VaTva srrimlad potaris och rotfrukler med liikell nch allsjoviscll i t:1l smord fonn. 5. Sl.i allsjovisgradden ovcr, plana till yr,m s;, :HI man kan skymra griidden. Silt"l srrobrod o\"cr, hyvb smor och i:igg ov;mp3. 6. Gradda C.l I 1/ 2 [;mmc m;n ; ugnen. ... 7