Loading...
Buffé 1
Buffé PASTA MED MAKRILL Tillsammans med spaghetti
blir makrillen i tomatsås så mycket mer än bara en tråki
EFTERRÄTT HAMBURGARE MED CHOKLADGLASS OCH HALLONS
ÅS 4 PERSONER / 15 MIN INGREDIENSER 2 msk strösocker 4 brioche hamburgerbröd 2 msk pärlsocker 50 g mjölkchoklad ca ½ liter chokladglass mynta eller citronmeliss Hallonsås 2 dl frysta hallon ½ dl syltsocker GÖR SÅ HÄR 1. Hallonsås: Koka upp hallon och syltsocker under omrörning, låt koka 3 minuter. Låt svalna. 2. Koka upp socker med 2 msk vatten. Pensla locket på hamburgerbröden med sockerlagen och toppa med pärlsocker. Hacka mjölkchokladen. 3. Fyll hamburgerbröden med glass, toppa med hallonsås, hackad choklad och mynta. TIPS Toppa hamburgerbröden med strössel istället för pärlsocker. 23 BUFFÉ #02/2024
Buffé SÖNDAGSPREPPEN Genom att planera dina matink
öp och använda upp det du lagar kan du spara många krono
Buffé BAKAD SÖTPOTATIS Istället för klassisk bakpo
tatis: prova att göra bakad sötpotatis! Och som topping?