Buffé 1
Buffé PASTA MED MAKRILL Tillsammans med spaghetti
blir makrillen i tomatsås så mycket mer än bara en tråki
Buffé SÖNDAGSPREPPEN Genom att planera dina matink
öp och använda upp det du lagar kan du spara många krono
Buffé BAKAD SÖTPOTATIS Istället för klassisk bakpo
tatis: prova att göra bakad sötpotatis! Och som topping?
SLUTLIGEN värmande gott RECEPT SOFIA NILSSON STYL
ING LINDA LUNDGREN FOTO SIMON BAJADA TIPS Istället för vaniljpulver, använd 1 tsk vaniljsocker. TÄVLA OM BOKEN BOOSTA DITT IMMUNFÖRSVAR Maila svar och adress till buffe@studiobon.com med ämnesraden “Boosta ditt immunförsvar” eller posta dem till Bufféredaktionen, Studio Bon, Ringvägen 123, 116 61 Stockholm, märk med “Boosta ditt immunförsvar”. Vi behöver ditt bidrag senast 29 februari. Vi drar tio vinnare som kontaktas via post. Rätt svar presenteras i nästa nummer. 1. Vilket näringsämne finns inte i fisk och skaldjur? A Cvitamin B Dvitamin C Omega-3 2. Vilken ras är hunden på sidan 25? A Labradoodle B Lagotto C Goldendoodle 3. Vilken av följande ingår i de fyra V:n som hjälper mot förkylningar? A Vaccin B Vätska C Vitlök Varm choklad har du säkert druckit många gånger förut. Men har du testat att göra den på vit choklad? VARM VIT CHOKLAD MED APELSIN OCH VANILJ 2 PERSONER / 15 MIN INGREDIENSER 5 dl mjölk (3 %) 100 g hackad vit choklad 1 krm vaniljpulver 1 tsk finrivet apelsinskal vispad grädde att toppa med GÖR SÅ HÄR 1. Koka upp mjölken i en kastrull. Ta från värmen. Rör ner chokladen, vaniljpulver och apelsinskal. Rör tills chokladen smält. 2. Häll upp i glas eller koppar. Toppa med vispad grädde och gärna extra apelsinskal. Rätt svar från Buffé #01: 1. De behöver inte tinas 2. Gästfrihet 3. 13 februari Buffé #03 kommer 18–21 mars @tidningenbuffe Fullständiga tävlingsvillkor hittar du på ica.se/buffe/tavlingsvillkor 39 BUFFÉ #02/2024