Loading...
Hemlagat Trend – Missa inte ärtans comeback eller
smaken av körsbär och Laos
Hemlagat Mat i säsong – Samlas till middagar att m
innas
1. Sätt ugnen på 200 grader. Halvera potatisen el
ler dela i fyra bitar om de är stora. Lägg på en ugnsfast plåt. Skär spetskålen i grova bitar, ca 5–8 cm, och addera dessa. Ringla över olivolja och strö över paprikapulver, oregano, flingsalt och nymalen svartpeppar. Rosta i mitten av ugnen i 15 minuter. 2. Kärna under tiden ur äpplena och dela i 4 klyftor. Halvera korvarna på längden och därefter i mindre bitar. Ta ut plåten och lägg på äpplen och korv, blanda om och ställ tillbaka i ugnen. Fortsätt rosta 10–15 minuter tills allt fått färg och potatisen mjuknat. 3. Ajvarmajonnäs: Rör ihop majonnäs och ajvar. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar. 4. Ta ut plåten, toppa med spenat och färska örter. Servera med ajvarmajonnäs. Passa på att laga lite extra och gör matlådor för veckan. Tips! Hemlagat 13
Hemlagat Säsong – Den är extremt flexibel, potatis
en
Hemlagat Reportage – Gröt har gått från grått till
skimrande gott
Hemlagat Enkel vardag – Ta vara på dina stapelvaro
r
Hemlagat Garanterad succé – Din egen kebab
Hemlagat Köksknep – Bli en bättre stekare och lär
känna din airfryer
Hemlagat Vad blir det till middag? – Fiskgryta à l
a forskaren Michael Martin
Hemlagat Just nu – Hela matkassen full med tips ho
s Hemköp