Loading...
Hemlagat Trend – Missa inte ärtans comeback eller
smaken av körsbär och Laos
Hemlagat Mat i säsong – Samlas till middagar att m
innas
Tips! Använd resterande kimchi i en nudelsallad,
stekt ris eller blanda med majonnäs och sesamolja och servera till kyckling. Suffléomelett med kimchi och cheddar Fluffig, smakrik omelett som inte kräver någon större ansträngning att svänga ihop. Färdig kimchi på burk ger smaken. 1. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa samman äggulor, vispgrädde, cheddar, salt och nymalen svartpeppar i en bunke. 2. Lägg äggvitorna i en separat bunke och vispa med elvisp tills det blir vitt och fluffigt. Vänd ner äggvitorna i äggulesmeten och rör om ordentligt. 3. Krama ur kimchin ordentligt så att den mesta vätskan försvinner. Blanda ner i smeten. Ca 20 min 4 port 6 ekologiska ägg, separerad gula och vita ³⁄4 dl vispgrädde 1¹⁄2 dl riven cheddarost ¹⁄2 tsk salt 2 krm nymalen svartpeppar 1 dl kimchi Till servering: 2 avokado 65 g grönsallad ca ¹⁄2 dl grovhackad färsk koriander 4. Häll äggsmeten i en smord eller bakplåtspappersklädd ugnsfast form, ca 26 cm i diameter. Grädda tills smeten ”stannat” och fått lite färg. 5. Skala och skiva avokadon och blanda med grönsallad och koriander. 6. Servera suffléomeletten med avokadosallad och eventuellt ytterligare finriven cheddar och extra kimchi. Hemlagat 15
Hemlagat Säsong – Den är extremt flexibel, potatis
en
Hemlagat Reportage – Gröt har gått från grått till
skimrande gott
Hemlagat Enkel vardag – Ta vara på dina stapelvaro
r
Hemlagat Garanterad succé – Din egen kebab
Hemlagat Köksknep – Bli en bättre stekare och lär
känna din airfryer
Hemlagat Vad blir det till middag? – Fiskgryta à l
a forskaren Michael Martin
Hemlagat Just nu – Hela matkassen full med tips ho
s Hemköp